Jdi na obsah Jdi na menu

Rozdíl mezi statickou a pulsní magnetickou terapií

 

Účinky magnetoterapie

 

"Věřím, že objev magnetického pole a jeho vliv na živé organismy se ukáže jako nejvýznamnější objev tohoto století". Dr. Robert Beck MD.

"Magnetická energie má příznivý vliv na krevní oběh, buněčné regenerace, průtoku lymfy, produkci hormonů, nervy a svaly". Dr. Ulrich Warnke MD.

rozdil-magneticke-terapie-1.jpg

Na statickém magnetu je sponka v klidovém stavu. Magnetické pulsy vyvolávají reakci, sponku odpuzují.

Krátké shrnutí

1. Metabolismus buněk

Metabolismus buněk, které tvoří lidskou tkáň, může být stimulován indukovaným elektromagnetickým proudem. V minulosti existovali různé metody, jako je bandážování, masáže, injekce a léky na podporu lepší cirkulace a přívodu krve do tkáně. Toho je nyní možné dosáhnout zcela bez vedlejších účinků, mnohem účinnějším, střídavým magnetickým polem.

2. Pulzní magnetoterapie

Pulzní magnetoterapie je přirozený proces hojení, jehož hlavním účinkem je aktivovat vlastní obranné síly organizmu, zlepšuje buněčný metabolismus, a zvyšuje příjem kyslíku do tkáně.

3. Aplikace pulzního magnetického pole

Aplikace pulzního magnetického pole zlepšuje krevní oběh tím, že rozšiřuje krevní cesty. Současně dochází k obohacení krve kyslíkem. Po ošetření pulzním magnetickým polem bylo zjištěno, že krev revmatických pacientů obsahuje zvýšené množství přirozeného kortisonu vyrobeného vlastním tělem.

4. Detoxikace

Detoxikací postižené oblasti je podporován lepší buněčný metabolismus a zvýšený přísun kyslíku do tkání.

5. Buněčné membrány

Buněčné membrány se stanou polarizované, stabilizuje se buněčné napětí a metabolismus. Chemie těla je zlepšena zvýšeným obsahem kyslíku. Lékařské studie zaznamenali mnoho dalších příznivých účinků pulzní magnetoterapie.

Dnes jsme doslova zaplaveni prostředky a léky, které jsou neúčinné. Pulzní magnetoterapie byla dříve k dispozici prostřednictvím nemocnic a klinik. Mimořádné účinky této terapie byly rozsáhle zdokumentovány v lékařských a vědeckých zprávách po celém světě. Dnes máte možnost pořídit si výkonný osobní magnetický pulser..

rozdil-magneticke-terapie-sponka-ruka.jpg

Magnetické pulsy mají větší účinnost. Statické magnety působí jen pár milimetrů pod kůži.

Rozdíl mezi magnetickou terapií a pulzní terapií

Magnetická terapie je obecný termín pro dvě terapeutické metody. Základní myšlenkou magnetoterapie je stimulace nemocných buněk těla pro zmírnění bolesti.

Magnetická terapie se statickými magnety existuje v různých formách, např. jako samolepicí proužky, blokové magnety, magnetická matrace a přikrývky, vložky do bot, nebo magnetické šperky. Bohužel, mnoho z těchto zdravotních tvrzení jsou nepodložená. Investice do magnetického výrobku může být nesmyslná, pokud vezmeme v úvahu velmi malé účinky například magnetických náramků a náušnic.

Pulzní magnetoterapie je ideálním řešením

Pokud hledáte efektivní alternativní terapii pro zmírnění s bolesti a omlazení těla, pulzní magnetická terapie by mohla být správným řešením.     

Pulzní magnetoterapie je známá víc jak 30 let. Účinnost tohoto řízení potvrdilo mnoho let praxe u tisíců lékařů v Evropě a na jiných kontinentech. Pulzní magnetoterapie není používána pouze pro zmírnění bolesti, je také úspěšnou metodou jak omladit a posílit tělo přirozenou cestou.

Velmi praktický terapeutický přístroj je nový magnetický pulser MPG30. Je to ideální terapeutický přístroj pro domácí použití, i pro lékaře. Pro léčbu bolestí je nutné mít magnetickou hlavici, co nejblíže těla, v místě problému. Pro omlazující účinky, nebo všeobecné prevence těla, posílení imunitního systému se pulzní magnetická cívka umístí nad solar plexus.

Magnetická terapie může odstranit bolesti, zlepšuje imunitní systém, normalizuje tělesné funkce, a je určena také pro preventivní účely. 

Tento článek neslouží v žádném případě jako návod k užívání a následování, je myšlen v rámci nezatajování informací jako můj osobní názor, bez záruky informací. -bob-